Aanbevelingen

Hoe jullie de bruiloft ook willen organiseren. Of het nou grootser dan groots gaat worden of een bohemien bruiloft… Een ding blijft hetzelfde. Jullie bewaren altijd een kaartje, het boeket misschien, dierbare herinneringen aan deze dag. Jullie maken de keuzes hoe jullie dag er uit gaat zien.

Datzelfde geldt voor jullie trouwambtenaar. Jullie gasten vinden de trouwambtenaar ook heel belangrijk als positieve start en herinnering van en aan jullie grote dag. Laten we heel eerlijk zijn. Als de familie zegt dat het een mindere ceremonie is geweest begin je de dag nou niet echt met een geweldig gevoel. 

Graag reik ik jullie wat handvatten aan hoe je een ceremonie het beste kunt indelen en in welk tijdsbestek de wettelijke papieren etc. geregeld moeten zijn. Het valt echt niet mee om een maand voor de trouwdatum nog even een leuk kasteeltje te boeken voor een receptie met alles erop en eraan bijvoorbeeld. Of trouwringen die gemaakt en gegraveerd moeten worden. Een perfecte bruiloft kent ook een perfecte organisatie.

Vandaar dat ik hier een heel speciale topic neerzet, referenties van mijn bruidsparen zodat jullie een beetje een idee hebben hoe men reageert op mij als trouwambtenaar. Alles voor een mooie en positieve start toch.

Zij gingen u voor

Een greep uit de vele bedankjes die ik heb mogen ontvangen

stel

Thom en Eloise

“Het was een hele eer om door Jacky getrouwd te worden. Zo leuk spontaan en vriendelijk maar toch ook met humor. Top begin van onze trouwdag”.

anne-edgar-119371-unsplash.jpg

Katy Sims

“Wij bewaren zeer mooie herinneringen aan ‘onze’ Jacky!”

Tips voor de beste deals

Doe uw voordeel met deze mooie tips en aanbiedingen

Trouwlocaties

Hieronder vind u linkjes naar een site met meer dan 4000 trouwlocaties in NL:
Klik hier

Ringen

Als toetje krijgt u een zeer interessante aanbieding, deze moet u simpelweg even bekeken hebben. 1+1 gratis ring, dat willen we allemaal natuurlijk.
Klik hier

Jackie’s Weddings
Weergang 17
1967 JD  Heemskerk

Telefoon

+31 (0) 651 794 146

E-mail

info@jackiesweddings.nl