Keuzes

Natuurlijk willen jullie van DE dag DE mooiste maken die jullie mee kunnen maken. Een beetje allure of juist een bohemien gevoel meegeven aan de mensen die speciaal voor jullie komen en voor diegenen die later de foto’s nog eens bekijken.

Dat begint bij een goed in elkaar gezet draaiboek. Een dag waar je met een fantastisch gevoel aan terugdenkt. Een dag waarvan mensen zegen: “Wouw, deze bruiloft was er een met een gouden randje! Hoe komen ze aan deze trouwambtenaar?”. Nou, meestal op aanbeveling van bruidsparen die jullie voor gingen, samen met de prettige en transparante werkwijze zonder verborgen kosten.

Algemeen

Of jullie nou willen trouwen op een buiten de door de gemeente toegestane tijd of dag. Of dat jullie gratis gaan trouwen op een gemeentehuis, maar daarnaast op een prachtige onofficiële trouwlocatie het JA-woord ceremonieel (feestelijk en met een heel persoonlijke touch) willen overdoen.

Het is aan jullie de keuze welke ambtenaar daar bij komt om het e.e.a. in goede banen te leiden en er een fantastische herinnering van te maken. Nou laat dat maar aan mij over. Geen probleem voor deze regelaar.

Hernieuwen?

Werkwijze

Eerst zal ik, persoonlijk of telefonisch, vrijblijvend kennis komen maken. Tijdens dit gesprek zal ik jullie wensen en verwachtingen betreffende de ceremonie inzichtelijk maken. Vervolgens maak ik geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jullie. Alles is mogelijk. Alles is bespreekbaar. Wat kunnen jullie verder verwachten indien ik jullie ga trouwen: 

  • Uitgebreid vervolggesprek, waarin jullie ceremonie van A tot Z besproken wordt;
  • Regelen papierwerk m.b.t. Babs diensten, gewenst door de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt;
  • Hulp bij de persoonlijke speech indien van toepassing;
  • Maken van kinderaktes i.v.t.;
  • Huwelijksvoltrekking.

Elkaar toespreken?

Vanzelfsprekend geef ik jullie met liefde de ruimte om zelf te verwoorden waarom je voor elkaar kiest. Het is prachtig om in de ceremonie ‘vows’ of beloften naar elkaar uit te spreken. Vinden jullie het te spannend om elkaar op zo’n intens moment toe te spreken, dan kunnen jullie mij een brief mailen. Goed voorbereid lees ik die namens jullie voor, zodat je dit ‘bijzondere geschenk’ van en voor elkaar lekker ontspannen kunt ontvangen.

Op deze site kun je allerlei leuke ideeën opdoen door middel van de vele foto’s van een aantal onderdelen die een bruiloft met zich meebrengt, even als linkjes naar diverse organisaties. En bij trendnieuws vinden jullie de meest actuele trends op trouwgebied. Zo krijgen jullie een indruk van de keuzes die jullie mogen maken om er een onvergetelijke dag van te maken. Kijk ook vooral naar de checklist, zo compleet vinden jullie deze nergens.

Investering

 Als jullie trouwambtenaar vraag ik € 795, – inclusief btw. Na 25 km uit mijn woonplaats Heemskerk vraag ik een km vergoeding van 0,20 cent per km. Als ik met mijn eigen auto reis natuurlijk. Houd daarnaast rekening met:

  • Eventuele parkeerkosten;
  • Verblijfskosten (indien buitenland);
  • Gemeenteleges;
  • Kosten die de locatie berekent;
  • Kosten extra documenten (zoals trouwboekje, ca 35 euro, maar verschilt per gemeente).